Ő szintén ír

Novellák 2019

Usu novum doming hendrerit ne, ut mucius docendi splendide vis. Pri scripta dolores suscipit te, percipit imperdiet cum te, ea vis sensibus posidonium. Ne his enim blandit, tamquam facilis scaevola duo ne, ea eos probo simul volutpat. His ei numquam propriae concludaturque, no consul ignota eum, cum alia aeque at. Usu novum doming hendrerit ne, ut mucius docendi splendide vis. Pri scripta dolores suscipit te, percipit imperdiet cum te, ea vis sensibus posidonium. Ne his enim blandit, tamquam facilis scaevola duo ne, ea eos probo simul volutpat. His ei numquam propriae concludaturque, no consul ignota eum, cum alia aeque at.

Letöltöm...

Az angyalok bőrben járnak

Novellák 2018

A cím fejhajtás motorosok, katonák, emberek előtt , akik így –vagy úgy , de bőrben járnak. Az első könyvet egy meghalt barátomnak ajánlottam, aki meghalt motorbalesetben, engem az eset nagyon megviselt, talán onnantól értettem meg mi az, hogy a halál oldaláról megközelíteni az életet.” Ebben a könyvben egy kicsit önelemző, önző módon – szükséges és jó értelemben vett – próbáltam értelmezni magam a világban, párhuzamot vonni szerepekkel, színházzal, valósággal, Istenkereséssel szerelemben, munkában, barátságban. Hogyan is lehet összeegyeztetni egy „középutazónak” a Mindent, vagyis a Legtöbbet,amire vágyik.

Letöltöm...

én Is!te nem?

Novellák 2016

Egyfajta játékos összegzése az előző két könyvnek. Feldolgozása egy nehéz időszak szövődményének, sorok közé bújtatott félelmek megfogalmazása,hogy mi lesz velem, ha nem gyógyulok ki a depresszióból, ha még mélyebbre ránt egy mentális harc magammal, a napokkal, a társadalommal. Mikor még önmagam nagy tabuja voltam , de felkapaszkodtam a humor hátán ismét a való világba, a saját képzeletem , a barátaim, a családom és Isten segítségével.

Letöltöm...

(Gy)örök garázs

Novellák 2012

Ahogy jó helyen tudom az utóbbi évek tartalmát, úgy nyugszom meg lassan. Nem árt ha néha megállunk és összeszedjük magunkat akármilyen formában. Egy család építése, gyerekek nevelése hatalmas feladat, főleg ha az Ember nem szűnik meg Önmaga lenni.